Om Setiket

Setiket producerer og leverer folietastaturer, frontfolier, labels samt fleksible isolations- og varmefolier til en række industrier. Vi varetager hele processen fra idéudvikling, design og konstruktion til produktion og salg.


Kundens behov er altid i fokus. Med alt in-house gør vi det muligt altid at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.


Serigrafisk fundament

I over 50 år har vi systematiseret serigrafiteknikken og kombineret denne med højteknologiske 3D-, CAD/CAM- og lasersystemer. Resultatet er en højeffektiv industriproduktion med korte og fleksible leveringstider.


UL-etiketter

Som én af de meget få danske producenter leverer Setiket UL-certificeret mærkning, som er en afgørende faktor for bl.a. at kunne levere til det amerikanske marked.


En del af Melsen Tech

I september 2021 blev Setiket købt af Melsen Tech, som er specialiseret inden for elektromekanik, box building og færdige løsninger.


Til sammen udgør Setiket og Melsen Tech nu over 82 medarbejdere og 12.000 m2 produktionsareal, fordelt på to lokationer. Med en bred, in-house kompetencepalette og mange års anciennitet blandt medarbejdere er vi et stærkt kort på hånden til at gøre vores kunders idéer til virkelighed samt tilbyde mere færdige løsninger fra én leverandør.


Menneskene bag

Ejerkredsen består af Ken Due (tv), Teidt Due (mf) og Marcus Holm (th), som er administrerende direktør i begge selskaber.


Marcus Holm har solid erfaring i salgsledelse og forretningsudvikling. Han er teknisk nysgerrig, har en passion for at se mennesker udfolde sine potentialer og spejder altid efter næste niveau.


Ken Due er CEO i Duelco og en innovativ erhvervsleder med stor erfaring inden for salg, virksomhedsvækst og organisatorisk udvikling. Teidt Due, COO i Duelco, er en nytænkende erhvervsstrateg med stor teknisk indsigt.


Sammen deler de tre ejere en fælles passion for fremdrift og innovation, og danner et solidt fundament for selskabernes udvikling og vækst.

Læs mere om Melsen Tech.

Dansk produktion af folietastaturer, labels og frontfolier.


Vi arbejder for og med industrien og prioriterer langvarige relationer og yder vores bedste for at opbygge og bevare disse

Setiket A/S, Lillebaeltsvej 12, DK-6715 Esbjerg N, Danmark

Tel: +45 76 14 76 00

© 1999-2021 Setiket A/S