setiketlogo1
ourtarget1

Nyheder

Nyhedsbrev 24/13 - Sommerferie 2013

sommerferiebanner 

Vi holder lukket torsdag og fredag i uge 26, da vi alle hos Setiket tager på inspirationstur til London for at besøge Europas største special messe for serigrafi FESPA 2013.

Har du behov for at komme i kontakt med os en af disse dage kan vi træffes på telefon 76 14 76 14 eller du kan maile til os på fespa@setiket.com.

Sommerferie lukket 2013
Vi holder ferielukket uge 29 & 30  (15.07. - 26.07.13 begge dage inkl.).

Grundet ferieafvikling kører vi med reduceret produktionskapacitet i uge 28 & 31.
For at sikre leverancer til dig før og efter ferien beder vi dig venligst om at bestille disse hurtigst muligt.

RoHS / Reach / Conflict Minerals 
Vi modtager mange henvendelser omkring status på RoHS, REACH og konfliktramte mineraler med oprindelse i Demokratiske Republik Congo (DRC) eller de omkringliggende lande og områder.

Du kan på dette link hente den aktuelle status omkring vore produkter i relation til RoHS, REACH og Conflict Minerals - og du kan også her down-loade officielle deklarationer for hvert af de 3 berørte områder.

Ved du hvordan labels på ruller eller overlays produceres ? 
Har du nogensinde tænkt over hvordan etiketter og labels på ruller bliver produceret i serigrafi - eller hvordan en frontfolie eller et overlay bliver til ?
Du kan på vores hjemmeside se en serie af små video klip fra vort trykkeri, som viser hvordan etiketter og frontfolier produceres.
Du kan også se videoerne på YouTube.

Ordrer og forespørgsler på mail
For at sikre en hurtig og rettidig behandling af dine ordrer og forespørgsler skal vi venligst bede dig sende disse til sales@setiket.com og ikke til enkelt personer på Setiket.
På denne måde sikrer vi, at din mail ikke "hænger" på grund af ferieafvikling, sygdom og lignende.

Med venlig hilsen / Best regards

Jørgen Jørgensen
Managing Director / Partner

setiketlogo3
"Vi er på forkant med