setiketlogo1
ourtarget1

Nyheder

Nyhedsbrev 04/14 - Ny salgskonsulent - Robot automation - Kalender 2014

Allerførst vil vi gerne ønske dig et rigtig godt nytår 2014.

Ny salgskonsulent - Claus Mandel
Den 6. januar startede Claus Mandel som ny salgskonsulent hos Setiket.

Claus har stor international erfaring med folie- og mekanik-løsninger gennem sit mangeårige arbejde hos DMG - Danish Manufacturing Group og senest som fabrikschef for en finmekanisk producktionsvirksomhed i Thailand.

Har du behov for hjælp eller ønsker du at aftale et uforpligtende møde med Claus er du altid meget velkommen til at kontakte ham - du finder Claus' kontaktinfo her.

Robot betjening af prægeudstyr 
Vi har som en af de første producenter af folietastaturer og frontfolier i Europa installeret robot betjening af vores prægeudstyr til folieprægning.
Følsomme lysleder-sensorer registrerer, at folierne er korrekt placeret i maskinen - og robotten "Roberta" sikrer fuldautomatisk produktionsforløb uden manuel betjening.

Installationen af "Roberta" er en direkte følge af vores erklærede politik om at sikre løbende kost-optimering og fortsat automatisering af vores produktion gennem udvikling af smartere arbejdsmetoder. 

Du kan se robotten Roberta i action her.

Ved du hvordan metal-domes monteres i et folietastatur ?
Har du nogensinde tænkt over hvordan metal-domes monteres i et folietastatur - eller hvordan en frontfolie eller et overlay bliver til ?

Du kan på vores hjemmeside se en serie af små video klip fra vores forskellige produktionsprocesser. Du kan også se videoerne på YouTube.

2014 bordkalendere
Vores populære selvklæbende bordkalender er i år lavet med temaet "De 4 årstider". Kalenderen er produceret digitalt i mat polyesterfolie med 3M 467 dobbeltklæber - nøjagtig som en frontfolie.

Du modtager automatisk et eksemplar af kalenderen med posten i løbet af næste uge. Har du behov for flere kalendere, er du meget velkommen til at maile til sales@setiket.com med antal kalendere du ønsker.

Sidst - men ikke mindst - vil vi benytte lejligheden til at takke for samarbejdet i 2013.

Hos Setiket glæder vi os alle til fortsat at arbejde sammen med dig og dine kolleger i 2014.

Med venlig hilsen / Best regards

Jørgen Jørgensen
Managing Director / Partner

setiketlogo3
"Vi er på forkant med

Claus Mandel
Kontaktinfo

Robotten Roberta
se video

Klik på logo for videoer

2014 bordkalender

MG8261Edit
banner2014
Robot
Kalender2014